Nivela Leica NA730

Nivela Leica NA730

3000 Lei

Producător : Leica

Cod Produs : 710

Disponibilitate :
2 - 3 Zile

    Nivela optică Leica NA730 sfidează cele mai dificile medii de șantier. Economisiți timp și bani fără a fi nevoie de verificări regulate în service sau de reajustări constante. Când vine vorba de robustețe extremă și precizie optimă de măsurare, nivela Leica NA730 este greu de învins la :

  • utilizare simplă
  • nici o conversie de la grade la gon
  • poziționare convenabilă
  • citire confortabilă
  • o vedere constantă și clară
  • contrast deosebit
  • rezistență la impact
  • impermeabilă la apă și praf - standard IP57

    Cea mai mare fiabilitate și precizie la locurile de muncă dificile! Ploaia puternică, praful și vibrațiile de la mașinile grele nu vă împiedică să lucrați cu nivela Leica NA730. Aceasta este special concepută pentru locuri de muncă dure și are o protecție IP57, ceea ce înseamnă că este protejată împotriva prafului și că este etanșeă la apă. Chiar și la ploaie torențială, puteți continua munca, obținând aceleași rezultate fiabile și corecte.

    Indiferent dacă este dimineața devreme sau târziu seara, cu nivela Leica NA730 puteți măsura oricând, chiar și în condiții de lumină nefavorabilă. Luminozitatea ridicată vă oferă întotdeauna un contrast deosebit și o imagine clară pentru un aspect ergonomic și o citire confortabilă. Telescopul umplut cu azot împiedică încețoșarea obiectivului, astfel încât să aveți o vedere clară.

    Reduceți costurile de întreținere la un nivel minim. Datorită celui mai stabil și mai fiabil compensator de pe piață, nivela NA730 are nevoie de mai puține reajustări sau verificări în service. Chiar și pe șantierele de construcții cu vibrații de la mașinile grele se pot baza pe rezultate precise de nivelare.  

Acuratețe: 1,2 mm/Km
Mărire: 30X
Distanța minimă de focusare: 0,7 m
Acuratețe compensator: 0,3“
Temperatura de lucru: -20°C pana la 50°C
Temperatura de depozitare: -40°C pana la 70°C
Dimensiuni: 19x12x12 cm
Greutate: 1.7 Kg
Factor de protecție: IP 57