Cum cumpar?

1. Comanda

Pasul 1: Stabilirea comenzii (tipului si cantitatii aparatelor necesare)

Puteti alege cantitatea de produse dorita si in cazul unor neclaritati / solicitarii de informatii suplimentare puteti suna sau scrie la numerele sau adresa de e-mail din pagina Contact;

Pasul 2: Comanda

Expediati pe adresa de e-mail / prin formularul de comanda un mesaj cu datele dumneavoastra, continutul comenzii, modul de plata acceptat si modul de livrare dorit

Pasul 3: Confirmarea comenzii

Odata plasata comanda, veti fi contactat de catre operatorii nostrii in max. 48 de ore pentru a confirma si stabili detaliile de livrare

2. Livrarea

Contactul telefonic

Vei fi contactat telefonic (cumparatorii din Romania) de catre un operator, pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

Modalitati de livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Livrare

In cazul platii in avans, prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. MARCAD S.R.L. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, S.C. MARCAD S.R.L. va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Durata livrarii

Este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrarea aleasa. In mod normal durata livrarii variaza intre 1 si 15 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produsului in stoc.

Localitati de livrare

Majoritatea produselor pot fi livrate in principalele localitati din tara. Informatii despre localitatile unde facem livrari se pot detalia cu operatorul in momentul confirmarii comenzii si in functie de metoda de livrare aleasa.

Plata livrarii

Transportul pentru comenziile in valoare de peste 2000 RON+TVA este platit de S.C. MARCAD S.R.L.

3. Plata

Plata se poate face:

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) la curier (FAN CURIER)
- prin ordin de plata / virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice).
Plata in numerar, se face la livrare, in lei, integral, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.
Plata prin virament bancar se va face in contul:

Sediul social:

BAIA MARE, STR. MELODIEI, nr. 12, ap.65, jud. MARAMURES

Nr inreg. la Oficiul Registrului Comertului:

J24 / 1504 / 2008

Cod de Inregistrare Fiscala:

RO 24338433

Cont:

RO11 BRMA 0999 1000 4479 8476

Banca:

BANCA ROMANEASCA

Nota!: Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoane juridice, cu valoare mai mare de 5000 Lei, se pot face doar cu ordin de plata .