Incredere

    MARCAD S.R.L. distribuie echipamente topografice: statii totale, sisteme GNSS, nivele optice, soft-uri CAD, laseri pentru constructii si accesorii pentru acestea, produse de firme de top în domeniu, cum sunt Leica Geosystems din Elvetia, Bosch, CST Berger, Hi-Target, Nedo Gmbh, Geo-Fennel Gmbh din Germania.

    Efectuăm servicii de inginerie și consultanță, în domeniul topografiei și cadastrului funciar. Cu alte cuvinte, efectuăm măsurători topografice și întocmire de dosare cu avizele necesare pentru întăbulări de case, apartamente, terenuri, documentații pentru dezlipire/alipire parcele, trasări de parcele, clădiri și asistență de șantier.

Profesionalism

    Ideea noastră de a furniza echipamente pentru măsurători terestre a luat naștere din preocuparea de a oferi clienților noștri precizie, calitate și profesionalism în acest domeniu. Suntem o echipa tânără, plină de entuziasm și gata de a fi la dispoziția clienților noștri.

    Avem experiență și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să găsim împreună soluția la problemele Dvs. Suntem eficienți, pragmatici, clari și onești. Întreaga noastră activitate și relațiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel internațional. Atitudinea noastră nu se rezumă doar la cerințele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate și responsabilitate socială față de toți clienții noștri.